SILVIR PROBIOTIC VIU

SilVIR

     Supliment alimentar viu, lichid şi concentrat. Pe lângă ingredientele obişnuite conţine extracte de plante din a căror combinaţie obţinem un pachet ce reduce inflamaţia şi stimulează sistemul imunologic, calmant, antireumatic şi antioxidant:

Must de struguri negri fermentat: fără pasteurizare şi ecologic. Putere mare antioxidantă datorită antocianinelor şi flavonoidelor.

Coada-calului (Equisetum arvense):  remineralizant, bogat în siliciu, facilitează diureza

Zerdiceaf: imunomodulador, hepatoprotector, antiinflamator, calmant

Coacăz negru (Ribes nigrum): antialergic, antiinflamator, antioxidant, antiasmatic

Salcie (Salix alba): analgezic, antiinflamator, anticoagulant, antireumatic

Ghimbir (Zingiber officinale): antireumatic, expectorant, tonic, antivomitiv

Piper (Piper nigrum): íntensifică asimilarea zerdiceafului, carminativ, curăţă sângele

Bacterii acidolactice (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus casei, Lactobacillus lactis, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus): cocteil de microorganisme probiotice ce regenerează intestinul.

Floare de sare de mare: originară din Oceanul Atlantic, bogată în 86 minerale biodisponibile.

Stevia: plantă antioxidantă puternică, edulcorant şi întăreşte funcţia pancreasului.

Glicerină vegetală: aglutinant, are nutrienţi celulari şi substanţe fitochimice.

Clorură de magneziu: sursă de magneziu, esenţială în procesele metabolice şi nervoase şi în asimilarea calciului.

Ascorbat de calciu (vitamina C în formă alcalină): vitamină esenţială pentru organism: sistem imunologic, oase, colagen, matrice extracelulară şi puternic antioxidant.

Vitamina D3: esenţială pentru sistemul musculo-scheletic, absorbţia calciului, sistemul circulator, metabolismul celular, piele, sistemul imunologic.

Vitamina B12: importantă pentru metabolism, sistemul imunologic, sistem neuronal.

Alte vitamine pe care le conţine: vitamina E, B2, B3 şi B6.

Silvir este un supliment alimentar acţionând în toate organele unde există siliciu. Rupe cercul vicios al inflamaţiei celulare facilitând regenerarea matricei extracelulare şi hrănirea tuturor ţesuturilor şi organelor.           

INDICAŢII Toate afecţiunile inflamatorii cronice şi semicronice, acute, mai puţin acute sau latente, eliminarea de paraziţi şi substanţe toxice acumulate în intestin.

ADMINISTRARE ŞI UTILIZARE A se agita bine sticla înainte de folosire. Se recomandă a se începe cu o linguriţă (2,5 ml), diluată în puţină apă minerală, de doua ori pe zi. Întotdeauna pe stomacul gol, cu cel puţin cincisprezece minute înainte de masă.  Este de preferat să se lase un minut în gură, sub limbă, înainte de a-l înghiţi.

La terminarea conţinutului, nişte resturi semisolide pot rămâne pe fund, caz în care se poate pune un pic de apă şi agita puternic.

CARACTER INOFENSIV ŞI RISC Datorită acţiunii sale puternice depurative poate produce în unele cazuri Efectul Herxheimer (reacţie puternică de stare de rău generală, fierbinţeală la cap, frisoane, înroşire pe tot corpul ....) la persoanele cu paraziţi, substanţe toxice în intestine sau candidoze, care iau o cantitate excesivă pentru sensibilitatea lor. În această situaţie, este de preferat să se ia o pauză câteva zile sau să se reducă doza la mai puţine picături o zi da, o zi nu.

PĂSTRARE A nu se păstra la frigider, a se ţine în loc uscat şi întunecat la temperatura ambientală. A se ţine închis. Aerul dăunează preparatului probiotic al VIR. Odată deschisă sticla, a se consuma până se termină.

PREZENTARE Recipient: sticlă de 250 ml.

Nu sunt produse în această categorie.