Antioxidant & Antiimbatranire

Sortare după:
Produse pe pagină:
Vizualizare ca: Listă Grid
 • MASLIN EXTRACT FORTE
  Maslinul Extract Forte face parte din categoria de tratamente naturiste recomandate pentru tratarea mai multor afectiuni. Acesta asociaza efectul antiinfectios si reglator al metabolismului, al extractului pur de frunze de maslin, cu actiunea imunostimulenta a radacinii de Astragalus. Rezultatu..
  120 RON
 • TURMERIC EXTRACT FORTE
  In tradițiile culturale orientale, precum medicina tradițională chineză și Ayurveda, turmericul este prețuit și folosit de peste 5000 de ani, datorită proprietăților sale medicinale excepționale.  Turmeric Extract Forte face parte din categoria de tratamente naturiste ce ..
  120 RON
 • Turmeric Extract Forte si Aronia BIO suc - Pachet Promotional
  Am pregatit pentru dumneavoastra un pachet promotional, unic, format din Turmeric Extract Forte si Aronia BIO, Suc 100% pur. Pentru ca suntem in sezonul rece, va recomandam Turmeric Extract Forte, pentru ca va ajuta la dobandirea unui sistem imunitar puternic. Acest pachet promotional contine ..
  152 RON 190 RON
 • CIUPERCA TIBETANA
  Ciuperca tibetana face parte din categoria de tratamente naturiste ce contin un extract cu grad ridicat de puritate din Ciuperca tibetana (Cordyceps sinensis), potentat de Sofranul de India (Curcuma longa). Din aceasta combinatie rezulta unul dintre cele mai puternice antitumorale din..
  140 RON
 • MULTIVITAMINE SI MINERALE
  Prin complexitatea compoziției, acest tratament naturist de la Health Nutrition ajută la completarea necesarului de minerale și vitamine pentru funcționarea corectă a organismului. Are rol benefic in: -          reducerea stresului și a oboselii -     &nbs..
  100 RON
 • PASSIFLORA + MAGNEZIU
  Passiflora sustine activitatea mentala si favorizeaza relaxarea in situatii de stres si in tulburari de somn. Magneziul contribuie la functionarea normala  a sistemului nervos si muscular,  la mentinerea sanatatii psihice, la reducerea oboselii si extenuarii, la metabolismul..
  50 RON
 • SELENIU ZINC si VITAMINA C
  Seleniul, zincul si vitamina C sunt printre cele mai puternice tratamente naturiste, cu efect imunostimulent, antitumoral și reglator al activității hormonale. Zincul și seleniul, extrase din drojdia de bere, sunt în momentul de față cele mai active și mai bine tolerate forme de ..
  50 RON
 • VITAMINA C ALCALINA
  Vitamina C alcalina este o formă 100% naturală de vitamina C, obținută din extracte de plante și fructe medicinale, precum și din minerale în stare pură, nemodificată. Are rol benefic in:  viroze gripale (răceli), infecții respiratorii bacteriene  infecții urinare - produsul are..
  100 RON
 • ZEOLIT
  Zeolitul face parte din categoria de tratamente naturiste ce sustin buna functionare a organismului pentru o gama extinsa de afectiuni, dintre care mentionam: intoxicatie cu metale grele, intoxicatie cu pesticide, intoxicatie cu xenoestrogeni, diferite tipuri de cancer, diab..
  100 RON