VITALVIR PROBIOTIC VIU

VitalVIR

    Supliment alimentar viu, lichid şi concentrat. Pe lângă compoziţia sa cu o bază la fel ca restul produselor VIR, conţine sinergia tuturor produselor apicole pe care le produc albinele:

Miere: aliment plin de energie bogat în enzime, fosfor şi potasiu.

Polen curăţat: procesul fermentativ al VIR îl eliberează de exina care îl acoperă. Acest lucru  face să fie mai asimilabile substanţele sale nutritive: enzime, vitamine şi o mare şi o unică combinaţie de oligoelemente.

Lăptişor de matcă: Este un bun stimulent biologic ce aduce beneficii în toate cazurile în care este nevoie de un sprijin de energie şi revitalizare precum optimizarea funcţiilor organismului.

Propolis: Propolisul este folosit în mod tradiţíonal  pentru proprietăţile sale antiseptice şi fungicide pentru tratarea diverselor infecţii.

Must de struguri negri fermentat: fără pasteurizare şi ecologic. Putere mare antioxidantă datorită antocianinelor şi flavonoidelor.

Bacterii acidolactice (Lactobacillus acidophilus, Bifidobacterium bifidum, Lactobacillus casei, Lactobacillus lactis, Streptococcus thermophilus, Lactobacillus rhamnosus): cocteil de microorganisme probiotice ce regenerează intestinul.

Floare de sare de mare: originară din Oceanul Atlantic, bogată în 86 minerale biodisponibile.

Stevia (Stevia rebaudiana): plantă antioxidantă puternică, edulcorant şi întăreşte funcţia pancreasului.

Glicerină vegetală: aglutinantă, are nutrienţi celulari şi substanţe fitochimice.

Clorură de magneziu: sursă de magneziu, esenţială în procesele metabolice şi nervoase şi în asimilarea calciului.

Ascorbat de calciu (vitamina C în formă alcalină): vitamină esenţială pentru organism: sistem imunologic, oase, colagen, matrice extracelulară şi puternic antioxidant.

Vitamina D3: esenţială pentru sistemul musculo-scheletic, absorbţia calciului, sistemul circulator, metabolismul celular, piele, sistemul imunologic.

Vitamina B12: importantă pentru metabolism, sistemul imunologic, sistem neuronal.

Conţine, de asemenea, următoarele vitamine: vitamina  B2, B3, B6 şi B9, Vitamina E şi Vitamina A.

Această combinaţie care se evidenţiază prin calităţile sale nutritive, energetice, metabolice şi de reglare a funcţiilor intestinelor, întărind sistemul imunologic şi furnizând energie vitală.    

INDICAŢII

Oboseală cronică şi oboseală în caz senilitate, hiperplazie de prostată, depresie, anemie, extenuare psihico-fizică din cauza stresului, supraefort (sporturi) sau surmenaj intelectual şi toate procesele care au nevoie de un sprijin de refacere şi optimizare a funcţiilor organismului.

ADMINISTRARE ŞI UTILIZARE

A se agita bine sticla înainte de folosire. Se recomandă a se începe cu o linguriţă (2,5 ml) de doua ori pe zi, diluată în puţină apă minerală. Întotdeauna pe stomacul gol, cu cel puţin cincisprezece minute înainte de masă.  Este de preferat să se lase un minut în gură, sub limbă, înainte de a-l înghiţi.

La terminarea conţinutului, nişte resturi semisolide pot rămâne pe fund, caz în care se poate pune un pic de apă şi agita puternic.

CARACTER INOFENSIV ŞI RISC

Reacţiile alergice la produsele apicole se pot înrăutăţi şi/sau intra într-o fază critică de recuperare, în cazul alergiilor cunoscute la produsele apicole sau reacţiilor neprevăzute, a se întrerupe consumul acestora şi a se apela la consultarea unui specialist.

PĂSTRARE

A nu se păstra la frigider, a se ţine în loc uscat şi întunecat la temperatura ambientală. A se ţine închis. Aerul dăunează preparatului probiotic al VIR. Odată deschisă sticla, a se consuma până se termină.

PREZENTARE

Recipient: sticlă de 250 ml.

Nu sunt produse în această categorie.