Blog

4 MODURI prin care iti poti ajuta corpul in procesul de detoxifiere

26.04.2018

Detox” și “Body cleanse” au devenit cuvinte foarte populare în lumea sănătății și a frumuseții. Ideea din spatele DETOX-ului este că din când în când trebuie  să eliminăm "rezidurile" din corpul nostru pentru a rămâne sănătoși. Cel mai mult, suntem tentați să experimentăm procesul de  detoxifiere după o perioadă in care ne răsfățăm cu multă mâncare, cum ar fi sărbatorile.

Vitamina B9. De ce este importantă pentru organism?

26.04.2018

Vitamina B9 reglează activitatea sistemului nervos. Are un efect puternic calmant și stimulează unele procese cognitivie cum ar fi atenția si creativitatea. Ajută la regenerarea țesuturilor îmbătrânite sau distruse. De aceea, este un remediu important în tratamentele anti-îmbătrânire.

Diferite modalități de a asimila Vitamina D

30.01.2018

Înainte de a vedea cum putem asimila Vitamina D, să vedem ce este ea? Este o vitamină responsabilă cu creșterea absorbției intestinale a calciului, magneziului si fosforului, dar are și multe alte efecte benefice. Pentru oameni, din complexul de vitamine D cele mai importante sunt vitamina D3 (Colecalciferol) și vitamina D2 (Ergocalciferol).  Vitamina D are câteva funcții importante. Probabil cea mai importantă dintre ele este absorbția calciului și fosforului, facilitând astfel funcționarea normală a sistemului imunitar. Este important să avem o cantitate suficientă de vitamina D atât pentru o creștere normală oaselor și a dinților cât și pentru menținerea unui sistem imunitar puternic, pentru a lupta cu virușii si bacteriile rele din organism.

Afişare 1 - 3 din 3 (1 pagini)