Livrare

- Termenul de livrare variaza de la 1 la 3 zile lucratoare, in functie de destinatie.

- Livrarea produselor se va realiza prin curier, la adresa indicata in formularul de comanda.

- Clientul poate sa aleaga fie livrarea prin Curier sau ridicarea produsului de la depozitul Cargus din zona.

- Costul livrarii va fi de 20 de RON pentru comenzi mai mici de 250  RON, daca comanda depaseste aceasta suma nu exista costuri de livrare.

- Orice deterioare cauzată produsului, coletului sau pachetului trimis de către noi, revine transportatorului conform legislaţiei în vigoare.

 

POLITICA DE RETURNARE

- "Consumatorul are dreptul sa notifice in scris comerciantului ca renunta la cumparare, fara penalitati si fara invocarea unui motiv, in termen de 10 zile lucratoare de la primirea produsului."

Conform ordonantei nr.130 din 31 August 2000 completata prin legea nr.51 din 21 Ianuarie 2003 pentru aprobarea ordonantei Guvernului nr.130/2000

- Clientul trebuie să trimită o cerere de retragere şi returnare a produsului sau a produselor prin e-mail sau la numarul de contact.

- Costurile de transport a unui retur este suportat de către client.

- In cazul unei returnari clientul este obligat sa trimita produsul fara nici un fel de deteriorare in ambalajul original. Daca produsul este folosit in aceasta perioada sau prezinta un defect pe care nu il avea atunci cand a fost trimis initial nu va putem returna banii.

- Odata ajuns la noi coletul cu produsele returnate la sediu suntem obligati sa returnam prin transfer bancar contravaloarea produselor in termen de maxim 30 zile lucratoare clientului.

- Pentru retur va rugam sa ne anuntati cand este pregatit coletul si cand il trimiteti.

- Va suntem recunoscatori pentru orice sugestie sau explicatie in ceea ce priveste motivul unui retur.